Over mij: Anna Calogero Hypnotherapeut in Amsterdam

Over mij: Ik ben Anna Calogero. In 1964 werd ik geboren in Rome, tevens de plek waar ik opgroeide. Sinds 1995 woon ik in Nederland en in 2000 ben ik gepromoveerd als medisch bioloog aan het Academisch Ziekenhuis in Groningen.

In 2002 ben ik vanuit Groningen naar Amsterdam verhuisd om als postdoc bij het Nederlands Kanker Instituut te werken. Na ruim 15 jaar in het wetenschappelijke onderzoek actief te zijn geweest, heb ik het roer omgegooid en besloten me te richten op datgene wat mij altijd al het meeste geboeid heeft: mensen en hun emoties.

Opleiding hypnotherapie en integratieve therapie
Deze beslissing heeft mij naar de Nederlandse Academie voor Psychotherapie gebracht, waar ik in 2007 ben gestart met een opleiding van 4 jaar tot integratieve therapeut en hypnotherapeut. In juli 2011 heb ik beide opleidingen afgerond met diploma’s.

Therapie in verschillende talen
Omdat ik van origine Italiaans ben, ben ik natuurlijk in staat om integratieve therapie en hypnotherapie in het Italiaans te geven. Ook kun je bij mij terecht voor therapie zowel in het Nederlands als in het Engels.

Neem contact op voor meer informatie of maak meteen een afspraak.

Anna-hypnotherapeut-Amsterdam