Hypnotherapie in Amsterdam

Het gevoel van jezelf kwijtraken, dat herkent iedereen wel.

Soms sluipt het er langzaam in, en soms is er een duidelijk aanwijsbare oorzaak, zoals het overlijden van een dierbare of een huwelijk dat strandt.
Bij langdurige stress op het werk sluipt het verlies van controle er meestal langzaam in.

Jezelf terugvinden

Wat de oorzaak ook is, jezelf terugvinden is essentieel. Hypnotherapie kan jou daarbij helpen. Als een erkend hypnotherapeut kan ik jou hierbij begeleiden.

De therapie duurt 5-25 sessies en wordt meestal vergoed.

Hypnotherapie biedt de weg naar antwoorden

Hypnotherapie is een ontzettend krachtig middel om jouw emotionele leven naar wens te veranderen. Jij bepaalt het doel en ik zorg voor de optimale omstandigheden om het doel te bereiken.

Jij gaat zelf aan de slag en laat mij jouw begeleider hierin zijn. Ik begeleid je naar jouw onderbewuste en laat je kennis – en contact – maken met jouw innerlijke kracht. Jij vindt hierin de oplossingen voor jouw probleem of problemen.

Wat is hypnotherapie?

Laat een hypnotherapeut jou begeleiden

Ik ben er van overtuigd dat iedereen de antwoorden voor zijn problemen in zich heeft, maar niet iedereen kan deze antwoorden zelfstandig bereiken, op moment dat het nodig is.

Laat mij als hypnotherapeut jou begeleiden. Vanuit mijn empathisch vermogen, mijn enthousiasme en mijn expertise bied ik begeleiding en ondersteuning in jouw zoektocht naar jouw eigen kracht om jouw evenwicht te herontdekken.

Hypnotherapie in Amsterdam: in mijn praktijk aan huis

Maak een afspraak en dan bekijken we samen op welke manier en met welk doel we de hypnotherapie gaan inzetten.

Mijn praktijk is aan huis in Amsterdam (in de Pijp). Het is een professionele en gezellige setting waar jij je op je gemak zal voelen.

Route

Your location:

Anna-hypnotherapeut-Amsterdam
Scroll to Top